Ke každému nákupu vzorek zdarma Doručení do salonů zdarma
Domů Blog Ten nejlepší dárek pro maminku

Ten nejlepší dárek pro maminku

Ten nejlepší dárek pro maminku

Blíží se Den matek, který letos připadá na 14. května. Mateřství je synonymem péče, lásky a sdílení – to jsou hodnoty, za kterými stojí i Monroo. Naše motto: “Je lepší dávat než brát” dokonale vystihuje podstatu toho, jaké to je být mámou. Každá chce dát svému dítěti to nejlepší. Mnoho maminek se však potýká s tím, že jim nezbývá prostor pro péči o sebe, nebo se dokonce cítí nepatřičně požádat o pomoc. Věříme, že stejně důležité jako dávat je také umět přijímat. Milé maminky, nechte se hýčkat. Dopřejte si chvíle relaxu i příjemné samoty bez výčitek. Nechte se opečovávat svými nejbližšími. Co je krásnějšího než sdílená radost? A jak se říká – spokojená máma=spokojené dítě.


V rámci naší akce #dobrovýzva chceme oslovit co nejvíce žen a maminek a připomenout jim, aby se vzájemně podpořily, obdarovaly sebe i maminky v okolí, a to nejen hmotnými dárky, ale hlavně pozorností a péčí. 

I #monroopecuje a pomáhá. Letos podpoříme Klub svobodných matek. Neziskové organizaci věnujeme 50% zisku z prodeje kosmetických balíčků v designovém psaníčku, které jsme vytvořili jako speciální nabídku ke Dni matek. 

Kosmetický set vám přinese hned několikanásobnou radost. Nejen jako originální dárek na Den matek nebo potěšení pro vás, ale také tím, že přispějete na dobrou věc. Balíček je nabitý našimi kosmetickými bestsellery, které povznesou vaši beauty rutinu na novou úroveň. Navíc si s námi můžete o 5 x 2 balíčků zasoutěžit!

Naši odborníci na krásu vybrali z dárkových setů tři produkty, které usnadní a zefektivní péči o pleť i vlasy nejen zaneprázdněným maminkám. 

Zakladatelka značky – a maminka tří dětí – Alena má svoji srdcovku, na kterou nedá dopustit. „Každá máma má občas dny, kdy nemůže vstát z postele, ale musí. Bubble maska Monroo vás nakopne do dalšího šíleného dne, kdy i studené kafe chutná fantasticky.“

Ani v uspěchaných dnech se nemusíte vzdát péče o vlasy. Jak říká světově uznávaný školitel kadeřnických značek Andrew Smith "Nikdy nepodceňujte sílu vlasů"! Podle něj je řada Moisture Plus značky Milk Shake absolutní “must have”. Hydratační bezoplachová pěna pro suché vlasy vám ušetří čas a zaručí wow efekt. 

Také líčení se dá zvládnout rychle a s perfektním výsledkem. Lehký make-up pro sjednocení a ochranu pleti, řasenka, tvářenka a rtěnka vám dodají svěží, přirozený look. Mezi favority žen v každém věku patří objemová řasenka Pippa of London, kterou jsme rovněž zařadili do akčního balíčku.

Už víte, jak potěšíte sebe a maminky z vašeho okolí vy? Sdílejte s námi vaše tipy na našem IG nebo FB.

Zpět na seznam článků