Ke každému nákupu vzorek zdarma Doručení do salonů zdarma
Domů Blog Jen růžová to může být

Jen růžová to může být

Jen růžová to může být

Novinka pro blondýnky - šampon a kondicionér, který dodá vašim vlasům krásné růžové tóny.

Pokud hledáte změnu, která neovlivní Vaši přirozenou barvu vlasů, zvolte řadu pink lemonade, díky které zvládnete své vlasy natónovat rychle a jednoduše z pohodlí domova. Barva vydrží jen několik umytí, a vy si tak můžete troufnout na růžový look, a to bez závazků.

Do roku 2023 jsme vstupovali s tím, že barvou letošního roku se stala MAGENTA, která měla ovlivňovat trendy po celý rok. To jsme ještě netušili, že k nám míří jiný, daleko silnější trend, který ovlivní různá odvětví po celém světě. Jen těžko jste mohli přehlédnout Barbie mánii, která zasáhla jednoznačně i vás, ať už se to týkalo oblečení, make-upu nebo barvy vašich vlasů. Ředitelka merchandisingu společnosti Revolve, Lauren Yerkes, ve spojení s filmem Barbie říká: “ Dívky prosazují všechny odstíny růžové jako způsob vyjádření sebe.” Jemná růžová barva se promítne i do podzimu 2023 a doporučujeme ji ladit s béžovou, bílou nebo denimem

Změna šatníku Vám přijde málo?

Pokud se ve vašem šatníků růžová barva nenajde a hledáte jiný způsob, jak oslavit tento trend, aniž byste museli zcela změnit váš styl, je tu jiná možnost, a to je právě naše parketa. Dočasná změna barvy vlasů je v posledních letech neměnným trendem a značka milk_shake vám nabízí opravdu velké portfolio barev a produktů, které vám nejen změní nebo natónují barvu vlasů, ale v první řadě o vaše vlasy pečuje a dodává jim zdraví a lesk.

Našimi stálicemi jsou oblíbené barvené pigmenty bez amoniaku a peroxidu milk_shake direct colour,

kde si můžete vybrat z 20 odstínů nebo hravé barevné ,,šlehačky” milk_shake colour whipped cream, které jsou obohaceny o mléčné proteiny a ovocné extrakty. Ty o vaše vlasy pečují a chrání vaši barvu. Na výběr máte z 12 odstínů a vůní!

Svěží a sladké vůně ve vlasech?

Je tu ale produkt, který ještě neznáte a zvláště blondýnky si ho zamilují. Jednou z novinek letošního roku je nová řada vlasové péče milk_shake pink lemonade. Do svěží a sladké vůně růžového grapefruitu se prostě zamilujete! Šampon a kondicionér pink lemonade byly speciálně navrženy tak, aby nejen tónovaly vlasy do jemné růžové barvy, ale aby dodávaly blond a zesvětleným

pink lemonade shampoo

růžový šampon k tónování blond nebo zesvětlených vlasů


pink lemonade conditioner

růžový kondicionér k tónování blond nebo zesvětlených vlasů


direct colour

barevné pigmenty bez amoniaku a peroxidu

colour whipped cream

barevné vyživující tónovací pěny



Zpět na seznam článků