BLACK SUMMER je tady! Nakupuj se slevou 25 % na vše kromě zlevněného zboží. Stačí zadat kód LETO2024! Akce platí od 1. 6. 2024 do 31. 7. 2024.

Ke každému nákupu vzorek zdarma Doručení do salonů zdarma
Domů Blog Jen růžová to může být

Jen růžová to může být

Jen růžová to může být

Novinka pro blondýnky - šampon a kondicionér, který dodá vašim vlasům krásné růžové tóny.

Pokud hledáte změnu, která neovlivní Vaši přirozenou barvu vlasů, zvolte řadu pink lemonade, díky které zvládnete své vlasy natónovat rychle a jednoduše z pohodlí domova. Barva vydrží jen několik umytí, a vy si tak můžete troufnout na růžový look, a to bez závazků.

Do roku 2023 jsme vstupovali s tím, že barvou letošního roku se stala MAGENTA, která měla ovlivňovat trendy po celý rok. To jsme ještě netušili, že k nám míří jiný, daleko silnější trend, který ovlivní různá odvětví po celém světě. Jen těžko jste mohli přehlédnout Barbie mánii, která zasáhla jednoznačně i vás, ať už se to týkalo oblečení, make-upu nebo barvy vašich vlasů. Ředitelka merchandisingu společnosti Revolve, Lauren Yerkes, ve spojení s filmem Barbie říká: “ Dívky prosazují všechny odstíny růžové jako způsob vyjádření sebe.” Jemná růžová barva se promítne i do podzimu 2023 a doporučujeme ji ladit s béžovou, bílou nebo denimem

Změna šatníku Vám přijde málo?

Pokud se ve vašem šatníků růžová barva nenajde a hledáte jiný způsob, jak oslavit tento trend, aniž byste museli zcela změnit váš styl, je tu jiná možnost, a to je právě naše parketa. Dočasná změna barvy vlasů je v posledních letech neměnným trendem a značka milk_shake vám nabízí opravdu velké portfolio barev a produktů, které vám nejen změní nebo natónují barvu vlasů, ale v první řadě o vaše vlasy pečuje a dodává jim zdraví a lesk.

Našimi stálicemi jsou oblíbené barvené pigmenty bez amoniaku a peroxidu milk_shake direct colour,

kde si můžete vybrat z 20 odstínů nebo hravé barevné ,,šlehačky” milk_shake colour whipped cream, které jsou obohaceny o mléčné proteiny a ovocné extrakty. Ty o vaše vlasy pečují a chrání vaši barvu. Na výběr máte z 12 odstínů a vůní!

Svěží a sladké vůně ve vlasech?

Je tu ale produkt, který ještě neznáte a zvláště blondýnky si ho zamilují. Jednou z novinek letošního roku je nová řada vlasové péče milk_shake pink lemonade. Do svěží a sladké vůně růžového grapefruitu se prostě zamilujete! Šampon a kondicionér pink lemonade byly speciálně navrženy tak, aby nejen tónovaly vlasy do jemné růžové barvy, ale aby dodávaly blond a zesvětleným

pink lemonade shampoo

růžový šampon k tónování blond nebo zesvětlených vlasů


pink lemonade conditioner

růžový kondicionér k tónování blond nebo zesvětlených vlasů


direct colour

barevné pigmenty bez amoniaku a peroxidu

colour whipped cream

barevné vyživující tónovací pěny



Zpět na seznam článků