BLACK SUMMER je tady! Nakupuj se slevou 25 % na vše kromě zlevněného zboží. Stačí zadat kód LETO2024! Akce platí od 1. 6. 2024 do 31. 7. 2024.

Ke každému nákupu vzorek zdarma Doručení do salonů zdarma
Domů Blog Hloubkový detox? Jsou na něj vaše vlasy připraveny?

Hloubkový detox? Jsou na něj vaše vlasy připraveny?

Hloubkový detox? Jsou na něj vaše vlasy připraveny?

Každý den jsou naše vlasy vystaveny různým škodlivým látkám z okolního prostředí, stylingových produktů, ale i z nezdravé stravy. V důsledku toho jsou vaše vlasy suché, křehké a ztrácí svůj přirozený lesk. Detoxikace je proces, který pomáhá odstranit nahromaděné toxiny a nečistoty, obnovit rovnováhu vlasové pokožky a podpořit zdravý růst vlasů.

Zdravá vlasová pokožka je klíčem k zdravému růstu vlasů. Když jsou vlasy zanesené toxiny a nečistotami, může to bránit vlasové folikule v plnohodnotném růstu vlasů. Detoxikace pomáhá udržovat vlasovou pokožku čistou a zdravou, což podporuje růst a snižuje riziko vypadávání vlasů.

Neméně důležitá je také voda, kterou používáme k mytí vlasů, může mít totiž vliv na jejich kvalitu a zdraví.

Tvrdá voda obsahuje vyšší koncentraci minerálů, jako jsou vápník, hořčík a železo, které mohou vlasy vysušovat a zanechávat na nich nežádoucí zbytky. Vysoký obsah kovů, jako jsou olovo a měď, může také poškodit vlasovou strukturu a vést k jejich zhoršení. Proto je důležité zvážit opatření k minimalizaci negativních účinků tvrdé vody a přizpůsobit péči o vlasy podle konkrétních potřeb vašich vlasů.

„Všem lidem prospívá dopřát čas od času duši uvolnění. Odpočinek obnovuje totiž životní sílu a veselá nálada volna rozežene každý smutek.“

Seneca římský filozof -4–65 př. n. l.

Velmi zatěžující pro naše vlasy jsou také stylingové přípravky, které jsou běžnou součástí péče o vlasy pro mnoho žen, ale jejich časté používání může mít několik negativních účinků na zdraví vlasů, zejména pokud nejsou správně odstraněny při mytí.

Produkty jako jsou gely, laky a tužidla, mohou vlas zanechat zatíženými a zanesenými.

Jejich nepřiměřené používání může vést k tomu, že vlasy se stanou tuhými, suchými a křehkými. To může ovlivnit celkovou texturu a pružnost, což zase může za zvýšenou lámavosta křehkost. Neodstraněné zbytky stylingu škodí také vlasové pokožce, kterou zanechávají zanesenou a mastnou. To může vést k podráždění, svědění či dokonce k problémům s vlasovou pokožkou, jako je dermatitida a lupy.

Naštěstí máme na tyto
všechny problémy skvělé řešení!

Naši žhavou zelenou novinku šampon milk_shake deep detox, který je ten pravý detoxikaci vašich vlasů a vlasové pokožky. Zbaví vaše vlasy a pokožku všech výše uvedených neduhů, odstraní, co odstranit má, naladí vaše vlasy a smysly nádhernou svěží vůní.

Odstraňuje z vlasů:

  •  55,5%* mědi
  •  63,3%* olova
  •  100%** zbytků produktu
  •  94%*** nadbytečného mazu

Je tedy ideálním pomocníkem, jak začít pečovat o naše vlasy a vlasovou pokožku smysluplně. Detoxikace by se pro nás měla stát rituálem, který si můžeme zpříjemnit třeba pásky pod oči, které dodáváme při zakoupení našeho šamponu.

Naše novinka bude ideálním dárkem, jak potěšit třeba maminku ke dni matek.

Pečuje o vlasovou pokožku a vlasy stejně jako maminky pečují o nás!

*Testováno na pramenech lidských vlasů – analýza obsahu mědi /olova po umytí
**Testováno na pramenech lidských vlasů – měření průměru vlasů po umytí
***Testováno na 20 jedincích – sebehodnocení / měření obsahu mazu po jednorázové aplikaci 

Zpět na seznam článků
detoxifying shampoo detoxifying shampoo

simply zen

detoxifying shampoo

detoxikační šampon pro všechny typy vlasů

485 Kč
ye scalp detox cream 250ml

yellow

ye scalp detox cream 250ml

detoxikační krém na vlasy a pokožku hlavy

420 Kč