Ke každému nákupu vzorek zdarma Doručení do salonů zdarma
Domů Blog Halloween party look

Halloween party look

Halloween party look

Podzim je obdobím, kdy se příroda pomalu chystá ke spánku. To ale neplatí pro společenské události.

 Začíná období večírků, párty i plesů.

A na 31.října navíc připadá Halloween – svátek, který má kořenu ve Skotsku a Irsku a postupně přerostl v tradici koledování, strašení i dlabání dýní. I když Halloween nepatří mezi české svátky, oblíbenými se staly především oslavy s přáteli a party v kostýmech. Jak se na takovou Halloween party nalíčit? Se značkou Pippa of London doslova vykouzlíte oslnivý look! Poradíme vám, jak na to.

Halloween je zahalen rouškou tajemna, a proto i líčení může mít více dramatický a mysteriózní nádech.“ 

Oslavy se často protáhnou až do rána, proto je důležité vhodně připravit pleť na to, aby líčení vydrželo co nejdéle.

Pleť snadno sjednotíte pomocí make-upuImmaculate SPF35 Foundation. Pro snadné a dokonalé zapracování použijte speciální štětec na nanášení make-upu Foundation Brush. Make-up nanášejte pomocí štětce krouživými pohyby, abyste dosáhli přirozeného vzhledu a lepšímu přilnutí k pokožce.

Pupínky nebo drobné nedokonalosti zakryjte pomocí korektoru Pure Cover Buildable Concealer. Naneste pomocí aplikátoru a poté jemně vklepejte a zapracujte do pleti. Neroztírejte, ale spíše vklepávejte. Tím zajistíte dokonalé splynutí a výdrž až 6 hodin. Fiaxace pomocí kompaktního pudru Mayfair Matte Compact Powdermake-up I korektor zafixuje a dodá pleti matný, jemně sametový vzhled.

Dominantím prvkem Halloween make-upu jsou bezesporu oči.

Nejprve nanese oční stíny z paletky Camden 9-pann Eyeshadow Palette, která obsahuje škálu matných i metalických odstínů včetně černé. Nejprve sjednoťte celé víčko pomocí tělového matného odstínu. Doprostřed víčka naneste zlatý, metalický odstín.

Do vnějšího koutku aplikujte nejtmavší odstín. Vše pak zapracujte krouživými pohyby, aby přechody nebyly znát. Na spodní linku naneste pomocí štětce na oči nejtmavší odstín a opět rozetřete. Docílíte tak atraktivího kouřového vzhledu s metalickým efektem. Do vnitřního koutku naneste světlý perleťový odstín, který dodá oku mysteriózní jiskru. Pro svůdný a mystický pohled ve stylu Catwoman použijte oční linku Midnight Artist Extra Fine Precision Eyeliner. Díky praktickému aplikátoru ve stylu fixu se s ní pracuje snadno a precizní linku tak zvládnete vytvořit, i když zrovna nejste profi vizážista.

Dramatický look završíte použitím řasenkyDark Queen Precision Mascara, která dodá řasám objem a zároveň je prodlouží.

Celý look podtrhnou matné, sytě nalíčené rty.

Nejprve rty orámujte a vykreslet pomocí konturovací tužky Defining Lip Liner, která je skvělým podkladem pro rtěnku a prodlouží její výdrž. Poté naneste rtěnku Envy Matte Lipstick, která nabízí škálu sytých odstínů včetně odvážné červené. Zároveň rty vyživuje a chrání. Nanášejte od středu rtů a postupujte směrem ven a poté dovnitř.

Na závěr použijte tvářenku inBloom Blusher a rozjasňovač Eclipse 4-pan Highlighter Palette. Tvářenka obsahuje speciální soft focus prášek, který opticky redukuje vrásky a jemné linky, zároveň dodá tváři svěží vzhled. Rozjasňovač obsahuje škálu odstínů pro tvarování a zvýraznění. Nebesky zlatavá a oslnivá broskvová vytvarují, zvýrazní a podtrhnou vaše lícní kosti, studené odstíny rozzáří oční koutky a vyzdvihnou obočí.

Teď už zbývá jen vybrat tu správnou party a můžete vyrazit!

Zpět na seznam článků